Dashboard


Po přihášení do Foxdeli se dostanete na hlavní stránku, tzv. Dashboard. Jedná se o "nástěnku", která vám hned zobrazí aktuální přehled o sledovaných údajích, jakým jsou například počet objednávek, prokliky zpět do e-shopu, počet nedoručených zásilek či nejnovější problémové. Níže si rozebereme jednotlivé bloky a vysvětlíme zkratky.

👀Podrobnější přehled veškerých událostí rozdělené na obecný přehled Honocení, Mailing a Track and Trace naleznete v sekci Statistiky, kde je uveden výpis pojmů, zkratek a jejich vysvětlení.

Po najetí myši do prostoru grafu se ke každému dni vypíší důležité informace za konkrétní den.

Čísla ke stejným parametrům se dále ukazují níže v jednotlivých polích, tato čísla jsou ve výchozím zobrazení za posledních 30 dní, přičemž se dá období upravit pomocí kalendáře v pravém horním rohu.



Z polí v konkrétní oblasti se dá prokliknout dále do aplikace, po najetí myši na dané pole se zobrazí tlačítko Více.

Ve spodní části Dashboardu pak vidíme nejnovější problémové objednávky (funkci Problémové objednávky mají e-shopy s licencí Pro a výš) a také nejnovější hodnocení (hodnocení dopravy a e-shopu). Z nich je opět možné se prokliknout přímo do dané sekce pomocí tlačítka Více.


Zodpověděli jsme váš dotaz? Děkujeme za zpětnou vazbu There was a problem submitting your feedback. Please try again later.