DPD

Jak připojit data dopravce 🚚

Pro připojení dopravce umožňuje Foxdeli využít nejnovější metodu DPD Meta API Tracking. Výhodou této metody je vyšší přesnost sledování zásilek a jednodušší napojení. DPD Meta API Tracking je k dispozici pro odesílání zásilek DPD z následujících zemí (označeny červeně):


1. Spojte se prosím s Vaším obchodním zástupcem DPD a vyžádejte si APIKey pro DPD Meta API Tracking:


Dobrý den,

prosíme o zaslání APIKey v rámci DPD Meta API Tracking pro naši společnost. Pro jistotu uvádíme, že se nejedná o metodu GeoAPI, ale novější Meta API.

​S pozdravem

Odeslat přednastavený email


2. Tento APIKey následně zadejte do formuláře připojení dopravce. Pozor, ve Foxdeli je nutné vybrat dopravce DPD Meta.


Pokud odesíláte zásilky ze země, ve které není Meta API Tracking dosud k dispozici (není označena červeně v mapce výše), je možné využít metodu GeoAPI. Instrukce pro využití GeoAPI jsou následující:


1. Spojte se s Vaším obchodním zástupcem DPD a vyžádejte si Aktivaci GeoAPI pro Váš účet a přihlašovací jméno a heslo do GeoAPI DPD (můžete použít následující připravený text emailu):


Dobrý den,

prosím o aktivaci GeoAPI pro připojení k aplikaci Foxdeli.com. Dále prosím o zaslání: přihlašovacího jméno a hesla do GeoAPI.

S pozdravem

Odeslat přednastavený email


2. Přihlašovací jméno a heslo získané od DPD zadejte do formuláře připojení dopravce.


Pokud si nevíte rady, napište nám na chat a rádi Vám pomůžeme. 🦊

Zodpověděli jsme váš dotaz? Děkujeme za zpětnou vazbu There was a problem submitting your feedback. Please try again later.