Jak přidat přílohy do e-mailu


Přidání příloh v e-mailové komunikaci má dva kroky:

  1. Nahrání souboru do Foxdeli


Nahrání souborů do aplikace provedete ve vašem účtu (ikona vašeho e-shopu v levém spodním rohu) po kliknutí na Nastavení. Zde vyberete požadovaný e-shop. Otevře se stránka daného obchodu, kde ve spodní části naleznete sekci Soubory.



Pro nahrání nového souboru do aplikace použijte tlačítko Nahrát soubory a vyplňte název souboru. Soubory poté jednoduše z vašeho počítače přetáhnete do vyznačeného pole nebo je nahrajete pomocí kliknutí na ikonu pro nahrání.


V této sekci se pak zobrazí všechny nahrané soubory. Pomocí tlačítka Koš je můžete z aplikace odstranit.

Všechny akce potvrdíte pomocí tlačítka Uložit změny, které se nachází v horní části obrazovky.


  1. Přidání přílohy k mailingu


Přidání příloh do e-mailové šablony provedete v sekci Komunikace (ikona šipky) v levém navigačním menu, kde vyberete Mailing a následně požadovanou e-mailovou šablonu. 



V pravé části e-mailové šablony v sekci Moduly pak v poli Vyberte soubory zaškrtnete checkbox u těch souborů, které chcete zákazníkům zasílat v příloze e-mailů. 


Pro odebrání souboru z e-mailové šablony stačí vyškrtnout checkboxy u požadovaných souborů. Tímto se soubory neodstraní z aplikace, pouze se nebudou zákazníkům posílat v příloze e-mailu. Úplné smazání nahraných souborů provedete v nastavení vašeho účtu.


Všechny akce potvrdíte pomocí tlačítka Uložit, které se nachází v horní části obrazovky.

Zodpověděli jsme váš dotaz? Děkujeme za zpětnou vazbu There was a problem submitting your feedback. Please try again later.